Kære Nicolas - først og fremmest tak for et fantastisk foredrag. Normalt syntes jeg at foredrag er kedelige, men dit var det bedste jeg har set. Du fik både skabt humor og hygge, men du fik samtidig skabt en øjenåbner for mange af os. Vi kunne tydelig se hvor svært du havde med at læse op fra din bog, men kæmpede og gennemførte det. Du har min dybeste respekt og igen mange gange tak for et fantastisk foredrag.

Simon, Elev fra Bindernæs Efterskole

Jeg syntes at det var rigtig godt at du kom ind på nogle ting som vi unge kan relatere til. Du var meget åben, både da vi havde spørgsmål, måtte vi bare spørge og du svarede så godt du kunne. Alt i alt har jeg kun gode ting at sige om oplevelsen igår, og hører jeg at man kan komme til foredrag med dig igen, så gør jeg det med glæde.

Jonathan, Elev fra Bindernæs Efterskole

Hej Nicolas
Det foredrag som du holdt for Bindernæs efterskole var meget rørende. Jeg er selv ordblind og har nogle andre problemer, så at høre din historie var så rørende og jeg blev så meget trukket ind i din historie.

Syntes at det var godt du holdt en gylden linje igennem hele historien og at du turde at blotte dig selv foran så mange mennesker. Stor respekt herfra.

Tor, Elev fra Bindernæs Efterskole

Hej Nicolas, vil gerne sige tak for at du gad komme og holde dit foredrag for os på Bindernæs, da jeg selv har været rigtigt meget igennem, ramte mange af dine ord dybt. Dine ord gav mig samtidig meget inspiration både nu og til fremtiden. Jeg synes dit foredrag var super godt og rørende. Jeg selv har ikke haft nogle nemme år i min leve tid, men at høre dig forklare og sige på den måde du tacklet det, gjorde at jeg følte, at jeg ikke var alene. Tak for dit foredrag og besøg fortsæt det super fantastiske arbejde og alt godt i fremtiden.

Victoria, Elev fra Bindernæs Efterskole

Hej Nicolas.
Jeg syntes at det var et mega godt foredrag, det hjalp selv mig rigtig meget. Jeg blev simpelthen så rørt over det, at du tør fortælle om din livshistorie. Der er intet du skal lave om på, da det hele er så godt og spændende. Bliv endelig ved med det du laver.

Caroline, Elev fra Bindernæs Efterskole

Din tale og din historie var så smuk, det gik lige i hjertet. Jeg kan selv relatere til din historie, da jeg har oplevet noget lignende. Du fortalte din historie, som ramte alle i salen. Jeg er så glad på dine vegne, at du er kommet så langt.

Du er en mand med masser af succes og jeg sætter meget stor pris på at du fortæller hvordan, din historie er. Kloden giver udfordringer som man ved at man kan klare, og det synes jeg at du at et levende bevis på. Du viste en side af dig selv, at du faktisk slet ikke gav op. DET ER SÅ FLOT OG STÆRKT. Bliv ved med at kæmpe!

Nicole, Elev fra Bindernæs Efterskole

Hej Nicolas. Jeg synes simpelhen dit foredrag var rørende og helt vildt spænende. Helt igennem fantastisk foredrag, som alle unge ville have godt af at opleve. Det gav bl.a. mig en øjenåbner for nogle værktøjer jeg kunne bruge i fremtiden. Mange tak for dit helt igennem flotte foredrag og mega godt arbejde. Held og lykke fremover!

Celine, Elev fra Bindernæs Efterskole

Hej Nicolas
Det var et fantastisk foredrag og gav en masse stof til eftertanke. Det var meget rart at du næsten var på bølgelængde med alle og at du sagde at ”I kan komme op og få svar på jeres spørgsmål efter foredraget”. Man kunne virkelig mærke at du har kæmpet med en masse ting og personligt synes jeg det er flot at du vil dele din historie. Du virker som et meget empatisk menneske, og det at du vil hjælpe andre børn med deres udfordringer er fantastisk.

Gabrielle, Elev fra Bindernæs Efterskole

Dit foredrag var så rørende og gik virkelig lige i hjertet. Jeg var opslugt hele vejen igennem, og det er helt klart et foredrag man husker for livet. Tusind tak for at dele din historie med os.

Anne Sofie, Elev fra Bindernæs Efterskole

Hej Nicolas
Det var et meget godt foredrag, du var god til at komme ud med dit budskab. Har selv været igennem noget af det samme, som du har, det var rart ikke at føle sig alene. Du var god til at komme ud til os, og det var meget spændende hele vejen igennem. Jeg synes ikke der var noget dårligt. Hvis du holder et foredrag, en anden dag vil jeg gerne komme.

Julie, Elev fra Bindernæs Efterskole

Hej Nicolas
Super godt foredrag, da jeg selv kunne relatere til det. Du har været meget igennem, og tør stille dig frem og sige det. Jeg syntes det var en god måde du holdt foredraget på, med at du først fortalte din livshistorie, og bagefter kunne vi stille spørsmål, og at vi til sidst kunne snakke med dig og giver krammere var rigtig rart. Jeg syntes også det var godt da vi selv skulle op fra stolene, og til sidst da din ven sang live. Alt i alt super godt foredrag, alt held og lykke frem over til dig.

Freja, Elev fra Bindernæs Efterskole

Hey Nicolas
Tusind tak for foredraget i går, det var en fornøjelse. Jeg vil starte med at sige, at det er mega sejt gået, at du stiller op foran så mange mennesker, når du har præstations angst, det er mega sejt gået. Du tog os gennem et mega spændende forløb, med både op og nedture, og må man da have lov at sige, hvor har du dog været meget igennem. Kæmpe respekt! At du så oven i købet også tør at læse op foran os alle, når du er ordblind, det er for vildt. Jeg kan selv relatere rigtig meget til dit liv, da jeg bl.a. også er blevet mobbet, og også har præsentationsangst til eksamener. Jeg synes, du var super god til at forklare ned til mindste detalje, og få hele publikum med, f.eks. da vi skulle kramme hinanden, så fortsæt det gode arbejde. Til sidst vil jeg bare sige, alt held og lykke fremover.

Amalie, Elev fra Bindernæs Efterskole

Kære Nicolas
Dit foredrag som vi hørte på efterskolen i torsdags rørte mig rigtigt meget. Jeg kunne genkende næsten alt hvad du snakkede om, føler selv at jeg står i den situation lige nu i mit liv. Der kom endda tårer frem, da Anders fortalte at I var i familie, og ved fra mange af Bindernæs efterskole eleverne, at der også kom tårer da det blev sagt. Den måde du har kæmpet dig igennem livet på, har været en øjenåbner for mig.

Camilla, Elev fra Bindernæs Efterskole

Jeg synes det var et super fedt foredrag, og sad flere gange med tårer i øjnene! Bare fortsæt med hvad du gør, det alt for sejt!

Emma, Elev fra Bindernæs Efterskole

Nicolas’ foredrag var en fed vitaminpille og perfekt afslutning på efterskoleåret. Det var inspirerende gav håb og inspiration til den ungdomsuddannelse jeg skal i gang med efter sommerferien.

Martin, Elev Fra Sejergaardens Musikefterskole

Nicolas holdt et utrolig inspirerende og nærværende foredrag om at følge ens drømme. Når man føler, at der er store forventninger og pres på hverdagen, er det dejligt at få en god opskrift på, hvordan man finder sig selv og finder balance i livet.

Nanna ELev Fra Sejergaardens Musikefterskole

Jeg synes at dit foredrag var meget nærværende og generelt meget godt og forklarende, og jeg ved at du fangede rigtigt mange her på efterskolen... din livshistorie og hvor meget du har været igennem satte en masse tanker igang... Tak for foredraget.

Rasmus, Elev Fra Gørlev Idrætsefterskole

Foredraget er meget underholdende og rørende på samme tid, fordi Nicolas fortæller sin rørende historie, men samtidig fortæller det på et niveau, hvor vi alle kan være med. Jeg blev meget inspireret at foredraget, til at følge mine drømme endnu mere, også fordi jeg føler mig heldig, fordi jeg ikke selv har skulle gå igennem alle de hårde ting, som Nicolas har været igennem.

Carl, Elev Fra Efterskolen Ved Nyborg

Dummy Image

Foredraget du holdt var generelt en rigtig god oplevelse! Jeg tror at det er en stor hjælp for nogen, og for andre er det en øjenåbner, for at man skal huske at sætte pris på alle de små, men vigtige ting her i livet! Efterfølgende snakkede vi om foredraget og der var rigtig mange positive ting som blev nævnt. Helt klart en god oplevelse for alle at høre og lære noget mere om. Synes måden du fortalte på var spændende, og du gjorde det på en måde så man blev fanget. Det var på intet tidspunkt kedeligt. Jeg ved at der var mange der blev rørt af din historie og alt det du har været igennem, der var flere som fik en lille klump i halsen, da man hørte hvad du havde været igennem og hvordan du har tacklet det. Men igen tak for et rigtig godt foredrag.

Mira, Elev Fra Gørlev Idrætsefterskole

I går var du ude og holde foredrag hos os, og jeg kan kun sige, at dit foredrag var fantastisk! Du nævner at du har angst, og det har jeg også. Så i alt du sagde med både situationer og symptomer der kunne jeg se mig selv. Jeg var helt tilstede i dit foredrag og det er også fordi DU er tilstede og nærværende under det hele, så tak for det! Jeg har fået en masse ud af dit foredrag! Jeg har hele mit efterskoleophold, skulle kæmpe med min angst, og hvis jeg selv skal sætte ord på, synes jeg selv at jeg er nået rimelig langt! Jeg mærker allerede at du og dit foredrag, har været med til at give mig mere mod til at skulle blive ved med at springe ud i de ting der kan gøre mig angst. Jeg er blevet mere bevidst om, at det er MIG der skal styre min angst, og ikke angsten der skal styre mig! Tusinde tak for at komme til Sorø Gymnastikefterskole!

Josephine, Elev Fra Sorø Gymnastikefterskole

Det var mega spændende både at høre om Nicolas historie, og måden du kom over din angst. Så syntes jeg også det var fedt, at du mest af alt snakkede om erfaring fra dine egne teeneageår, hvilket jeg tror mange unge til en vis grad kan relatere til. Og igen, mega fedt med de tips og tricks til et længere og bedre liv.

Elev Fra Tølløse Slots Efterskole

Et levende foredrag om at vende livets udfordringer til en styrke. Nicolas er en foredragsholder i øjenhøjde, der når ind under huden på de unge mennesker.

Anders Jensen, Lærer På Gørlev Idrætsefterskole

Nicolas gjorde det rigtig godt. Det er et MEGET personligt foredrag, hvor han bruger rigtig meget af sig selv, sine erfaringer og oplevelser fra livet. Eleverne kunne godt li´at de også blev aktiveret og selv skulle bidrage til foredraget. Kan man sige at det næsten er for personligt? Nej det er med til at fastholde eleverne og de kan bedre selv sætte sig ind i den givne situation / fortælling.

Mogens Justesen, Lærer På Efterskolen Ved Nyborg

Dummy Image

Det er lige som om, at Nicolas har givet mig en åbenbaring. Før tænkte jeg ikke over, at det var nødvendigt at klare sig godt i skolen, eller hvad jeg vil være. Men nu har jeg fundet ud af, at jeg gerne vil være advokat. Og skal jeg være det, kræver det, at det går godt i skolen.

Emil, Elev Fra Tømmerup Fri & Efterskole

Nicolas holdt et meget spændende og fængende foredrag for ca. 90 af vores elever i 9. og 10. klasse. Foredraget var en gribende historie om Nicolas liv med fokus på de valg, man ikke kommer udenom at skulle tage gennem sit liv. For vores elevers vedkommende var det særlig de helt særlige omstændigheder og situationer, som Nicolas har stået i, som gjorde stort indtryk på dem. Foredraget blev fortalt i et jordnært og nærværende sprog, hvor han mødte vores elever i øjenhøjde. Alle blev grebet af hans historie, og for enkelte elever udviklede det sig til en god og lang samtale efter foredraget. Flere af eleverne følte en forbundethed med Nicolas og hans person som helhed. Hans udstråling indgyder tillid og hjertevarme, som kan være det mange unge søger, når de møder et voksent menneske, som også kender til deres liv og hvor de står.

Christine Kejser, Vejleder/Lærer På Odsherreds Efterskole

Dummy Image

Dit foredrag var vildt inspirerede og spænende, din historie var rørende og det var et emne man ikke hører så meget om i dagligdagen, dejligt at du satte fokus på det! Du var også rigtig god til at snakke ud til folket, og til at få folk med. Alt i alt et rigtig godt og spændende foredrag. Fortsæt med det du gør!

Nikolaj, Elev Fra Tølløse Slots Efterskole

Jeg syntes at det var et meget spændende foredrag. Det var virkelig inspirerende og interessant, og høre din livshistorie og ting du har været igennem. Der ud over synes jeg, at det var en virkelig god sang du brugte (true colour) når du var i dårligt humør. Jeg har selv brugt den flere gange efter foredraget. Jeg synes det er virkelig inspirerende, at du har overvundet din frygt for at stå foran mennesker og tale. Noget jeg selv har svært ved. Respekt til dig, og tak for det gode foredrag.

Anna, Elev Fra Halstedhus Efterskole

Dummy Image

Jeg syntes at Nicolas foredrag var utrolig stærkt og tankevækkende! Det var en fed oplevelse som efterfølgende har hjulpet mig og mine veninder meget. Det var en utrolig nærværende fortælling!

Elev Fra Flakkebjerg Efterskole.

Jeg blev interesseret i de historier du fortalte, og jeg synes også at det var inspirerende at høre om hvordan du kom over dine udfordringer i livet. Jeg lider selv af social angst, men det her efterskoleår har hjulpet mig meget. Noget af det som har hjulpet mig med min angst, har været andre folks erfaring, så er altid interesseret i nye perspektiver på livet.

Noa, Elev Fra Sejergaardens Musikefterskole

Dummy Image

Tusind tak for et af de fedeste foredrag! Det var en super fed oplevelse at høre på dig i en time, og du virkede så oprigtig. Man kunne virkelig mærke at du talte fra hjertet og ikke fra et papir hvilket betyder meget. Dit liv har ikke været en dans på en lyserød sky og det synes jeg er fedt du tør stå frem med. Jeg synes det er så sejt du bare har fulgt din drøm og ikke hørt efter normerne, du har fulgt dit hjerte til fulde og det er så inspirerende. Fedt du var så meget nede på jorden og at du bare hviler i dig selv, fedt du er frivillig mentor, fedt du hjælper andre. Det er så fedt alt det du gør og du har virkelig været en kæmpe øjenåbner for hvad man selv skal gøre. Du har klar gjort sådan at jeg følger drømmen og ikke strømmen! Tak for din kæmpe øjenåbner og fedt at du står det fedeste sted i din liv! Tusind tak!

Michala, Elev Fra Halstedhus Efterskole

Vi havde et fantastisk foredrag med Nicolas Dziegiel, som fortalte om at leve livet fra sit hjertet, og turde drømme. Et foredrag som gav vores elever utrolig meget at tænke over, og Nicolas havde mange gode individuelle samtaler efter foredraget. Vi overvejer allerede nu, hvornår vi kan bruge hans foredrag i det kommende skoleår. Nicolas fortalte meget ærligt og personligt om sit liv, som han tog udgangspunkt i, når han fik eleverne til at reflektere over deres egne valg og drømme i livet. Vi har i dagene efter foredraget haft mange elever, som har udtalt sig meget positivt om Nicolas og hans foredrag.

Sebastian Tingsted, Lærer På Halstedhus Efterskole

Efter at have hørt et foredrag af Nicolas, satte det en masse tanker i gang hos mig. Som udgangspunkt var hans foredrag nemlig ikke som andre, hvilket jeg godt kunne lide da det var ud fra personlige oplevelser. Han beviste for andre at alt er muligt og at man ikke skal give op! Selv når man rammer bunden kan man overleve og komme op på toppen igen selvom alt ser sort ud, udover det vil din familie og dine venner altid støtte dig uanset hvad.

Hannah, Elev Fra Odsherreds Efterskole

Intens, nærværende og fyldt med gode historier som eleverne kunne relaterer til. Man kunne tydelig mærker at Nicolas har noget på hjert

e.

Andreas Hansen, Lærer På Flakkebjerg Efterskole

Han var virkelig god til at fortælle om sit liv, og jeg følte mig efter foredraget lettet og motiveret for fremtiden. Jeg havde efter foredraget en fed snak med Nicolas om min fremtid. Han var meget lyttende og helt nede på jorden. Jeg tror vi kunne snakke sammen i mange timer.

Elev Fra Halstedhus Efterskole

Mega fedt foredrag. Jeg har allerede hooked up med Nicolas på instagram.

Maja, Elev Fra Sejergaardens Musikefterskole

Vi synes virkelig at det var et godt foredrag, da det behandler et område som man ikke rigtigt tør snakke om. Vi ved bl.a. at flere af os har haft det ligesom dig, på et eller flere punkter, så det var en kæmpe hjælp at høre hvordan du er kommet igennem det. Det er også mega rart at kunne relatere til en ældre (som desuden har gået på den præcis samme efterskole som os), og som har stået over for de samme “problemer” og valg, som vi står overfor dagligt. Vi ved at (næsten) alle der går på efterskole har haft en periode, hvor ting så lidt mere sort ud end de plejer. Vi syntes alle, at det er mega godt du tager initiativ og har lyst til at holde disse foredrag, da de rent faktisk påvirker os positivt! Vi syntes desuden, at det er mega fedt at se en person hvile SÅ meget i sig selv, det er super fedt og motiverende!

Elever Fra Efterskolen Ved Nyborg

Han var ret nice. Jeg kunne ret godt lide at han havde publikum med og han tog nogle med op på scenen. Han gjorde det meget interessant og havde publikums koncentration under hele foredraget.

Elev På Flakkebjerg Efterskole

Hej Nicolas, først og fremmest vil jeg gerne sige, at jeg synes det var rigtig spændende og inspirerende, da jeg kan relatere til nogle af de problemer og udfordringer du har arbejdet dig igennem. Jeg stammer nemlig også selv, og det har jeg gjort fra da jeg var helt lille. Det gør, at man ikke siger så meget som man egentlig gerne ville, men det er bare noget man må arbejde sig igennem. Sætter stor pris på det du laver, og håber du fortsætter i den retning! Ønsker dig alt godt!

Marius, Elev Fra Gørlev Idrætsefterskole

Hej Nicolas. Vil bare sige mange tak for et fantastisk foredrag på Gørlev idrætsefterskole. Du er for vild, og meget af det du fortalt gik lige i hjertet.

Julius, Elev Fra Gørlev Idrætsefterskole

Jeg syntes det var super godt, og en god historie at komme ud med, var dog lidt ærgerlig over du hverken var i familie med Eriksen eller var Liverpool fan hehe.

Oliver, Elev Fra Gørlev Idrætsefterskole

Jeg følger dig fordi du er super inspirerende for ungdommen. Dit foredrag var simpelthen så godt. Det med at du først fortæller din egen livshistorie med din stammen og diverse udfordringer, gør bare at man som lytter sidder og tænker at hvis han kan, kan jeg fandme også! Jeg synes helt bestemt dit foredrag er med til at inspirere os unge om at følge vores drømme uanset hvilke udfordringer der ligger og lurer. Det var virkelig en god ide at dele foredraget op i 3 dele og tilbyde et kram og en personlig snak til sidst i foredraget, hvor du blandt andet brugte en god metafor der hjælper mig rigtig meget til hverdag: at jeg er solen, og alle mine tanker er skyerne, men selv på en overskyet dag skinner solen lige meget. Alt i alt tusind tak for et godt foredrag.

Maja, Elev Fra Halstedhus Efterskole

Når foredraget begynder har jeg forventninger om at det ikke bliver sjovt. Det bliver ligesom alle de andre man skal se, hvor man bare sidder og keder sig, hele vejen igennem. Men Nicolas formoder at gøre hans livshistorie interessant, inspirerende, sjov og brugbar. Jeg har taget en masse ting med fra foredraget, lærdom omkring hvad man skal gøre hvis det ser ud til at alt og alle er imod en. Kæmpe oplevelse. Vil klart anbefale den til alle. Alle aldre, alle elever. Bare alle!

Mads, Elev Fra Efterskolen Ved Nyborg

Nicolas holdt et foredrag for Sejergårds Musikefterskole torsdag den 20/6, hvor han bragte vores elever ind i sin verden. En verden, der ser anderledes ud end elevernes og dog på samme tid, en verden hvert enkelt elev forstår. Nicolas var nemlig god til at tale elevernes sprog, og derved kunne han nå mange. Vi hørte om hans liv, og hans udfordringer, som han på trods af dem har opnået at blive en selvstændig voksen, der ved hvad han vil. Tak for foredraget, Nicolas.

Lisbeth Ryom, Lærer På Sejergårdens Musikefterskole

Nicolas foredrag var både spændende og rørende. Jeg kunne virkelig mærke hvad han har været igennem, og kunne også relatere til noget af det. Det fik mig til at genoverveje mine muligheder for fremtiden. Jeg er efterfølgende begyndt at sætte mere pris på hvor heldig jeg er, og hvor godt jeg har det.

Robert, Elev Fra Flakkebjerg Efterskole

Nicolas’ historie var meget inspirerende og gav mig troen på, at selvom livet er en rollercoaster og alting føles ‘nederen' lige nu, så skal det nok blive godt igen.

Frederikke, Elev Fra Sejergaardens Musikefterskole

D. 18/6 2019 gav Nicolas et oplæg til eleverne på Sorø Gymnastikefterskole, som gav dem stof til eftertanke. Gennem hans gribende livshistorie formåede han at gøre indtryk på eleverne i den aktuelle livssituation mange af dem står i, hvor flere afgørende valg skal træffes. Hans ærlige facon gav dem et realistisk billede af, at man kan opnå sine håb og drømme på trods af flere bump på vejen. Vi vil på Sorø Gymnastikefterskole anbefale Nicolas til fremtidige foredrag på lignende skoler og institutioner.

Sebastian Bjørn, Lærer På Sorø Gymnastikefterskole

Jeg synes, det var et super fedt foredrag. Det inspirerer mig altid, at høre folks historier og når folk har noget på hjerte. Det er også virkelig dejligt, at høre hvordan dine oplevelser har fået dig til, at leve det liv du lever i dag - og hvordan du kan hjælpe andre. Jeg synes nemlig, der mangler folk som dig, som tager ud til unge mennesker, og fortæller og inspirerer på en måde som når ud til netop denne målgruppe. Jeg blev i hvert fald utroligt inspireret og revet med, og det satte virkelig nogle tanker igang hos mig, om hvilket liv jeg lever og vil leve. Jeg håber derfor også, at du vil blive ved med at inspirere andre børn og unge med din historie, for som du siger, er noget af det bedste at hjælpe andre.

Mille, Elev Fra Sejergaardens Musikefterskole